De sportieve school in Zwolle

Sportief zijn betekent voor ons vooral ook goede begeleiding, duidelijke afspraken, rekening houden met elkaar en het beste naar boven halen

Het Thomas a Kempis College is een brede scholengemeenschap voor gymnasium en atheneum (vwo), havo en vmbo tl.

Dat we een sportieve school zijn heeft natuurlijk te maken met onze status van Topsport Talentschool waardoor kinderen hun sporttalent kunnen combineren met hun school. Maar sportief zijn betekent voor ons vooral goede begeleiding, duidelijke afspraken en regels, rekening houden met elkaar en proberen het beste uit iemand naar boven te halen.

Daarnaast streven we ernaar om jou tijdens schooltijd dingen te laten doen waar je veel van leert en waar je enthousiast van wordt. Voorbeelden hiervan zijn de verschillende Classes waaruit je kunt kiezen. Deze ambitieuze doelstellingen vragen om een goed georganiseerd onderwijssysteem.

Met veel persoonlijke aandacht en coaching waardoor iedereen op zijn eigen niveau topprestaties kan leveren.

Ga jij volgend jaar naar het voortgezet onderwijs in Zwolle en ben je benieuwd wat je bij het Thomas a Kempis College kunt verwachten? In dit filmpje zie je wat onze school bijzonder maakt.