Landstede Groep

Studieplek Zwolle

Heb je hulp nodig bij het plannen van huiswerk? Vind je het lastig om geconcentreerd aan de slag te gaan? Of ontbreken structuur, discipline en motivatie wanneer je met school bezig bent? Kom dan langs bij Studieplek Zwolle.

Studieplek Zwolle is er speciaal voor leerlingen van het Thomas a Kempis College en het Carolus Clusius College. Je kunt bij ons in alle rust huiswerk maken en leren voor toetsen. We hanteren een gerichte aanpak:

  • Persoonlijke aandacht
    Samen met een docent kijk je via Magister naar het huiswerk. Op basis daarvan maak je een planning. Door met elkaar de voortgang te bewaken, behoud je overzicht.

  • Professionele begeleiding
    Heb je vragen, dan is er altijd een docent voor de talen en een docent voor de exacte vakken aanwezig.

  • Passende lesmethodes
    We gebruiken de lesmethodes die je van school kent.

Lekker in je vel

Wil je mooie studieresultaten behalen en goed functioneren op school, dan heb je meer nodig dan professionele begeleiding. Zo is het van belang dat je geen spanning, stress of andere beperkingen ervaart. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel zit, heb je regelmatig een gesprek met de coördinator van Studieplek Zwolle.

Alles wat je nodig hebt

Je krijgt bij Studieplek Zwolle een eigen studieplek waar je geconcentreerd kunt werken. Daarnaast vind je bij ons computers, kluisjes, een kantine en een inpandige fietsenstalling. Kortom: alles wat je nodig hebt.

Locatie, duur en kosten

Studieplek Zwolle is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 25 in Zwolle. We vinden het belangrijk dat je minimaal twee maanden bij ons komt. Alleen dan is een blijvend resultaat mogelijk. Afhankelijk van de benodigde begeleiding bezoek je ons twee, drie of vijf middagen per week. We zijn elke schooldag open van 13.00 tot 18.00 uur (uitgezonderd vrijdagen voor de vakanties). Per dagdeel betaal je € 17,50.

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten of jezelf aanmelden? Neem dan contact op met Studieplek Zwolle via 06-15487870 of studieplekzwolle@ziggo.nl.

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie De Nooterhof
Goertjesweg 1
8013 PA Zwolle