Landstede Groep

Werken aan je passie in classes

Wil je bezig zijn met jouw passie en werken aan je talenten? Dat kan! In de onderbouw volg je namelijk een class waarbij je doet wat je leuk vindt. Sportspecifiek, Art, Business Science of Sports & Health, elk jaar kies je een thema dat je aanspreekt. Zo doe je tijdens schooltijd dingen die jij leuk vindt. Ontdek welke class het beste bij jou past en schrijf je gratis in voor de Open Classes. Op deze manier kun je kennis maken met de class en kun je bepalen voor welke class je je het eerste jaar wilt inschrijven. Daarnaast vind je hieronder nog wat meer info over de classes die worden aangeboden. Neem bij vragen contact op via info@thomasakempis.nl

De class is een vast onderdeel in je rooster en valt binnen de urennorm. Je bent er dus geen extra schooltijd aan kwijt. Moeite met kiezen? Maak je geen zorgen. Een class kies je voor één schooljaar. Daarna kun je een andere class volgen.

Afgestemd op wat jij wilt leren

In een class werk je samen met leerlingen uit andere klassen. Wel wordt de inhoud van de les afgestemd op jouw niveau. Een deel van de class is algemeen. Daarnaast kun je binnen elke class projecten of werkzaamheden kiezen die jou het meest aanspreken.

Kies een class

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

 • Art
  Doe je niets liever dan creatief bezig zijn? Kies dan voor de Art-class. Hier werk je aan prachtige projecten op het gebied van muziek, kunst, dans of drama. Elk project rond je op een leuke manier af met bijvoorbeeld een tentoonstelling, circusvoorstelling of creatieve activiteit. Voor deze class betaal je geen eigen bijdrage.
  Schrijf je hier in.

 • Business
  Kies je voor de Business class, dan zet je jouw talent in om een eigen onderneming te starten. Wat hoort er allemaal bij eigen baas zijn? En welke vaardigheden heb je daarvoor nodig? Ben je ondernemend en creatief? Dan is de business class echt wat voor jou!
  Schrijf je hier in.
 • Science
  In deze class maak je elke week kennis met nieuwe technieken om gezondheid te meten en verbeteren. Super interessant als je graag nieuwe dingen wilt ontdekken. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek en ICT. Je maakt bijvoorbeeld een maquette van de school met de 3D-printer, leert software programmeren, maar ook robotica en vele andere onderwerpen komen aan bod.
  Schrijf je hier in.

 • Sports & Health
  Ben je gek op bewegen? En wil je kennismaken met allerlei leuke sporten, zoals klimmen, freerunnen en survivallen? Dan is Sports & Health iets voor jou. Je probeert veel sporten uit, maar leert ook van alles over organiseren, leidinggeven en gezond leven. We doen bij deze class veel activiteiten buiten school. Daarom betaal je een eigen bijdrage van € 65,-.
  Schrijf je hier in.

 • Sportspecifiek
  Wil je nog beter worden in je eigen sport, dan kun je kiezen voor de classes van Sportspecifiek. Je leert hier ook meer over een gezonde leefstijl. Voor deze classes betaal je een eigen bijdrage van € 160,- per schooljaar. Bij voldoende aanmeldingen per sport, kunnen we de volgende sporten aanbieden:

  - Voetbal; werk op de velden van SV Zwolle door gediplomeerde Thomas a Kempis voetbaltrainers aan je voetbalskills. Schrijf je hier in.

  - Zwemmen; leer in De Vrolijkheid op je eigen niveau beter zwemmen onder leiding van onze zwemtrainster (plaatsing bij voldoende plek). Voor deze class wordt €260,- in rekening gebracht. Schrijf je hier in.

  - Hockey; train op de velden van HC Zwolle en leer afwisselende techniektraining en wedstrijdvormen om een betere hockeyer/ster te worden. Schrijf je hier in.

  - Volleybal; in de schitterende nieuwe zaal van Victorium leer je volleyballen. Schrijf je hier in.

  - Tennis; op de velden van TC de Pelikaan kun je op je eigen niveau beter leren tennissen onder leiding van onze trainers. Schrijf je hier in.

  - Dans; leer bij DIFF Dance Centre samen om verschillende dansstijlen onder de knie te krijgen. Schrijf je hier in.

  - Turnen; in de schitterende nieuwe turnzaal van Victorium maak je kennis met allerlei turntechnieken. Schrijf je hier in.
 • Food & Drinks (Alleen beschikbaar voor 2e jaars hiervoor kan je je niet inschrijven)
  Ben je gek op het bereiden en serveren van eten? Maak dan kennis met de Food & Drinks class. Deze class is voor tweedejaars leerlingen die meer willen weten over het bereiden van eten en drankjes. Door onze samenwerking met docenten van Vrij en Gastvrij van Landstede MBO leer jij alle kneepjes uit de horeca. Voor deze class betaal je een eigen bijdrage van €160,-.

 

 

 

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie Assendorperdijk:
Assendorperdijk 55
8012 EG Zwolle