Landstede Groep

Informatiebijeenkomst English Summer School op het Thomas a Kempis College

02-05-2017

Ook deze zomer vindt er van 28 augustus t/m 1 september een English Summer School plaats in Zwolle, dit jaar op onze school. In een week tijd geven leerlingen in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar een “boost” aan hun Engels door middel van een uitgebreid les- en activiteitenprogramma.

Er zijn drie programma's, waarin leerlingen aan de hand van hun leeftijd worden ingedeeld. Binnen deze programma's wordt veel samengewerkt en krijgen leerlingen les op hun eigen niveau. Het programma is dus niet alleen geschikt voor de huidige leerlingen van het Thomas a Kempis College, maar zeker ook voor jongere broertjes en of zusjes en voor kinderen die volgend schooljaar gaan starten in de brugklas! 

Op woensdag 31 mei, van 16.00-17.00 uur organiseert English Academy een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden. Deze bijeenkomst vindt plaats op het Thomas a Kempis College in Zwolle. Ouders en/of geïnteresseerde deelnemers zijn van harte welkom. Graag vooraf aanmelden met vermelden uw naam en aantal personen via summer@anglianetwork.eu 

Kijk voor meer informatie op: http://anglianetwork.eu/summer-schools/ (hier kan ook al ingeschreven worden via het online registratieformulier voor deelname aan de English Summer School).

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle