Landstede Groep

Plankenkoorts 2018

13-03-2018

Donderdag 8 maart hebben ruim dertig leerlingen weer meegedaan aan de talentenavond Plankenkoorts. Dit is een avond waarop de leerlingen van zowel JenaXL als onze school hun kunstzinnige kant kunnen laten zien op het podium van Odeon.

Zo hebben we kunnen kijken naar dans, theater en allerlei muziekstijlen. Dat varieert van klassieke muziek tot popmuziek en alles wat er tussenin zit. Het is het vooral heel bijzonder om te zien hoeveel leerlingen het lukt om ondanks de spanning toch op dat podium te staan en daar te stralen. Het niveau van de deelnemers varieert, net als de leeftijd trouwens (11-18). En elk jaar dat je leerlingen opnieuw ziet meedoen, worden ze weer een stukje beter. Belangrijk om te realiseren dat de spanning die het podium met zich meebrengt, niet zelden een grote invloed heeft op hoe de performance uiteindelijk is. Maar al die onderdelen zijn van veel minder belang, dan de ervaring om op het grote podium te staan en te onderzoeken of dat iets is wat bij je past.

Dus dank aan alle leerlingen die de uitdaging zijn uitgegaan en aan alle docenten die vanaf de zijkant hebben meegeholpen.

Film gemaakt door Siem den Boer klik HIER!

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie De Nooterhof
Goertjesweg 1
8013 PA Zwolle