Landstede Groep

Vier Engelse Mijl (1)

15-06-2017

zaterdag 10 juni was het zo ver! Na een lange voorbereiding voor onze leerlingen mochten ze deelnemen aan de 4 Engelse Mijl tijdens het Halve Marathon festival in onze mooie stad Zwolle.

Na een voortraject waarin biologie theorielessen gaf en looptrainingen tijdens bewegingsonderwijs centraal stonden, hebben de leerlingen vrijdag gezamenlijk genoten van een heerlijke pastamaaltijd. De shirts en de nummers werden uitgedeeld en iedereen had zijn/haar blik op zaterdagavond staan. Om 18.00 uur verzamelden alle leerlingen zich tot op het bot gemotiveerd om te gaan voor de 6,4km. De stoet ging na bemoedigende woorden van Jeroen Kolkman en een groepsfoto van Martijn de Haan naar de Koggelaan voor de start.

Er werden mooie prestaties neergezet door de snellere lopers, maar ook zeker door de mindere lopers. Iedereen had op zijn/haar niveau een doel gesteld en ging hiervoor. In totaal liepen we met 300 tweedejaars leerlingen, vierde- en vijfdejaars BSM-leerlingen, leerlingen uit andere leerjaren die graag mee wilden doen, collega’s en ouders mee aan de wedstrijd. Naast de mooie resultaten was er voor het terrein van de school van alles te doen. Zo mocht onze huis DJ Erik Selhorst samen met leerlingen draaien in een podiumcontainer boven het parcours en werden ze afgewisseld met artiesten als PIVO, Dubbelfroes, DIO en Fakkelteit. De sfeer was fantastisch. Er stonden drie foodtrucks voor de nodige versnaperingen en er bleef veel publiek om onze leerlingen aan te moedigen maar ook zeker om daarna bij de halve marathon de lopers van een flink applaus te voorzien.

 
We bedanken onze leerlingen voor de geweldige deelname en inzet van Jan Bosma en Jeroen Kolkman voor de organisatie van het geheel. De organisatie van 4 Engelse mijl voor een geweldige samenwerking en natuurlijk alle andere collega’s die hebben meegeholpen om wederom terug te mogen kijken op een geweldig evenement waar we als school trots op mogen zijn.
 
Tweedejaars meisjes:                                                                              
1 Evelien van Houweling
2 Lisa Joose    
3 Lissa van Dam   

 Tweedejaars jongens
1 Quinten Meerveld
2 Milan Dekker
3 Stan Kleinluchtenbelt
 
BSM vierdejaars dames:
1 Lente van de Wal Bake  
2 Nika Engelsman                                                                        
3 Hanne Wolthuis 

BSM vierdejaars heren
1 Mike Bastiaan
2 Julian Reinkingh
3 Vincent de Vette
 
Snelste docent dames
Mieke Barenbrug                                                                         

Snelste docent heren
Jeroen Kolkman
 
Sportiefste leerling
Paula Faber

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle