Nieuwbouw Thomas a Kempis

Begin april gaat de verbouwing van het Thomas a Kempis College van start. Tussen de gymzaal en het schoolgebouw wordt een nieuwe vleugel geplaatst van drie verdiepingen hoog. Hierdoor worden er 10 nieuwe lokalen gecreëerd zodat straks alle leerlingen weer in hetzelfde gebouw les kunnen krijgen.

Het Thomas a Kempis College van de toekomst
“De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid qua leerlingen. Daardoor ontstond er een tekort aan lokalen en moesten we uitwijken naar andere locaties. Door deze verbouwing wordt er meer ruimte gecreëerd en kunnen straks alle leerlingen en docenten weer onder één dak terecht.” aldus directeur Eric Lippold.

Tijdens de verbouwing wordt er uiteraard rekening gehouden met de jaarlijn en toetsweken: in die periodes wordt er zoveel mogelijk geluidsarm gewerkt. De examenleerlingen maken hun examens op andere locaties in de stad zodat zij geen overlast ervaren van de bouw- en sloopwerkzaamheden.

Heb je een vraag over de nieuwbouw? Mail je vraag dan naar hblom@thomasakempis.nl

Locatie Assendorperdijk:
Assendorperdijk 55