Landstede Groep

Oudervereniging

Op het Thomas a Kempis College vinden wij ouderbetrokkenheid belangrijk. Daarom is er een oudervereniging waar je als ouder(s)/verzorger(s) automatisch lid van bent. Het doel van de vereniging is om de samenwerking tussen ouders, schoolleiding en docenten te bevorderen. De belangen van ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen worden behartigd door de ouderraad; een groep van zes tot acht enthousiaste ouders/verzorgers van leerlingen.

Wat doet de ouderraad?

De ouderraad is een belangrijk klankbord voor de schoolleiding. Wij denken mee over:

  • de kwaliteit van het onderwijs;
  • de organisatie van het onderwijs;
  • de communicatie van school met ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen.

Wij overleggen ongeveer éénn keer per twee maanden met de teamleiders. Via de nieuwsbrief laten wij weten wat er is besproken.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks een thema-avond voor alle ouders. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld het puberbrein en social media. Ook zijn we als ouderraad vertegenwoordigd op voorlichtings- en ouderavonden.

Iets bespreekbaar maken?

Wil je van gedachten wisselen of bepaalde zaken aankaarten? Stuur dan een e-mail naar ouderraad@thomasakempis.nl. Zo kan de ouderraad jouw vraag of aandachtspunt met de teamleiding bespreken. Je kunt ons ook aanspreken tijdens de ouderavonden.

 

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie Assendorperdijk:
Assendorperdijk 55
8012 EG Zwolle