Landstede Groep

Begeleiding

Je kunt als leerling van het Thomas a Kempis College rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Je krijgt hulp bij het leren en bij het kiezen van een studierichting en beroep. We besteden ook veel aandacht aan je sociaal-emotionele ontwikkeling.

Je wordt begeleid door vrijwel iedereen die aan onze school verbonden is:

Mentoren

De mentoren vormen de spil op het gebied van leerlingbegeleiding. Zij hebben contact met jou, je ouders of verzorgers en de docenten. Per klas zijn er meestal twee mentoren. Je hebt dus een mentor en een co-mentor. Elke week komen jullie een paar keer bij elkaar.

Docenten

De docenten geven les en houden zich daarnaast bezig met de sfeer in de klas. Door nauw samen te werken met de mentoren, kunnen ze problemen voorkomen of snel oplossen. Wil je advies over een profiel of studierichting? Dan denken de docenten graag met je mee.

Teamleiders

De teamleiders zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Zij sturen het team van docenten aan dat jou lesgeeft. Op het Thomas a Kempis College zijn Ingrid de Boer (leerjaar 1 en 2), Jorien Doldersum (bovenbouw havo/TL) en Aukje Prins (bovenbouw vwo) hiervoor verantwoordelijk.

2022 06 LANDSTEDE TAK 01

Ondersteuning en begeleiding

Van een vertrouwenspersoon tot een intern zorgteam, we bieden verschillende vormen van individuele ondersteuning en begeleiding.