Landstede Groep

Maatwerk

(Hoog)begaafde leerlingen hebben veel baat bij een school die ruimte biedt aan hun talenten, creativiteit, leergierigheid en interesses. Het Thomas a Kempis College is een erkende BegaafdheidsProfielSchool.

Wij bieden (hoog)- begaafde leerlingen een stimulerende omgeving waarin ze zich kunnen uitleven in hun talenten, zich verder kunnen ontwikkelen en extra intellectuele uitdagingen vinden. (Hoog)begaafde leerlingen zijn voor ons ‘high potentials’. Ben jij (hoog)begaafd? Ons speciale maatwerk traject helpt jou er uit te halen wat er in je zit!

Wat houdt het maatwerk traject in?
• aanvullende projecten die aansluiten bij jouw interesses
• extra begeleiding door een speciale coach
• veel aandacht voor studievaardigheden
• een speciale werkruimte waar je andere hoogbegaafde kinderen ontmoet
• overslaan van reguliere lessen is bespreekbaar
• vakken op een hoger niveau volgen
• gratis en niet verplicht


Eureka
EUREKA-lessen zijn voor kinderen uit groep 7 en 8 van het basisonderwijs, bij wie (het vermoeden van) hoogbegaafdheid bestaat. De EUREKA-lessen zijn opgezet door de basisscholen van Vivente in samenwerking met het voortgezet onderwijs van het Thomas a Kempis College, het Meander College en het Carolus Clusius College. Kinderen die gemakkelijk leren, vervelen zich vaker op school. Een meer begaafde leerling is leergierig en wil graag uitgedaagd worden. Met de EUREKA-lessen prikkelen we de kinderen om hun talenten (verder) te ontwikkelen en om grenzen te verleggen. Op deze manier blijft leren ook voor slimmere kinderen leuk!

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie De Nooterhof
Goertjesweg 1
8013 PA Zwolle