Landstede Groep

Groep 8

Zit je in groep acht en wil je misschien naar het Thomas a Kempis College? Op deze pagina lees en zie je wat je móet weten over onze school

Tak 2021 06 8978

Het Thomas a Kempis College is de sportieve school voor voortgezet onderwijs in Zwolle. Je kunt bij ons veel sporten en bewegen, maar je hoeft niet van sport te houden om op je plek te zijn. Sportiviteit zegt namelijk ook iets over gedrag. Op het Thomas a Kempis College houden we rekening met elkaar, werken we samen aan doelen en genieten we als team van mooie resultaten.

Ontdek en ontwikkel je talenten

Wij geloven dat je schoolprestaties beter zijn als je dingen doet die je écht leuk vindt. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te ontdekken wat je talenten zijn. Vervolgens dagen wij je uit om deze talenten verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig?

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school. Op deze pagina lees je op welke momenten je een kijkje kunt komen nemen. Meer weten over onze school? Bekijk dan eens de algemene presentatie. Wil je een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@thomasakempis.nl.

Bekijk ook de vr-tour om onze school te bekijken!