Visie en identiteit

Als katholieke school werken wij vanuit christelijke inspiratie aan de ontwikkeling van talent. We willen van waarde zijn voor onze omgeving en voor jouw groei als mens.

Onze waarden

Onze waarden zijn leidend bij wat we denken en doen. We:

• focussen op het ontwikkelen van talent;
  • hebben respect voor ieders eigenheid;
  • vinden ontmoeting belangrijk;
  • besteden aandacht aan zingeving;
  • geloven in verantwoordelijkheid voor jezelf, de ander en de samenleving.

Leren en excelleren

Met behulp van onze waarden zijn we in staat om jou als leerling op sportieve wijze te laten leren en excelleren. Dat doen we op drie manieren.

• Verbondenheid
    Verbondenheid betekent dat je de ander het gevoel geeft dat hij of zij ertoe doet, maar ook dat je elkaar op professionele wijze aanspreekt als dat nodig is.

• Klasse
    We geloven in een positieve benadering. De kreet ‘klasse!’ hoort bij een compliment waarbij je de duim naar de ander opsteekt. Maar voor ons betekent klasse ook dat we veel verwachten van elkaar. We willen samen steeds een stapje verder komen. Dat doen we door degelijk en deugdelijk vorm te geven aan onderwijs. Ook vragen we van jou als leerling om het beste uit jezelf te halen. Vraag jezelf daarom eens af: hoe ga jij excelleren?

• Fit en sportief
    Een gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand. Als je fit bent, kom je tot betere prestaties. Zowel tijdens het sporten als bij je schoolwerk. Sportiviteit is wat ons betreft een leefstijl. Zo leer je doelen te stellen, je talenten te benutten, rekening te houden met spelregels en als team samen te werken. Niet alleen op het sportveld, maar ook in onze maatschappij.

Locatie De Nooterhof
Goertjesweg 1