Landstede Groep

Naar het TAK

Zit jij in groep acht en wil je misschien wel naar het Thomas a Kempis College? Hier vind je informatie die je kan helpen bij het maken van een keuze.

De sportieve school
Het Thomas a Kempis College is de sportieve school voor voortgezet onderwijs in Zwolle. Sportief betekent dat je bij ons op school veel kunt sporten, als je dat wilt. Maar je hoeft niet van sport te houden om bij ons op je plek te zijn. Sportief betekent namelijk ook dat wij het belangrijk vinden dat iedereen sportief met elkaar omgaat. Daarmee bedoelen we dat je leert rekening houden met elkaar, samenwerken aan een doel, omgaan met winnen en verliezen en samen genieten van een mooi resultaat. Daarnaast geloven wij dat je schoolprestaties beter zijn wanneer je dingen doet die je echt leuk vindt. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En wij dagen je uit daarin nog beter te worden!

Ben je nieuwsgierig geworden?
Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen op onze school. Om een afspraak te maken kun je een e-mail sturen naar info@thomasakempis.nl.

 

 

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie De Nooterhof
Goertjesweg 1
8013 PA Zwolle