Landstede Groep

Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersoon is er als aanspreekpunt voor leerlingen (en hun ouders). Je kunt bij hem/haar terecht als je iets wilt bespreken dat je niet met je mentor, docenten of teamleider kunt of wilt delen. Dat kunnen persoonlijke dingen zijn, maar het kan ook gaan over iets dat op school gebeurd is, bijvoorbeeld ongewenst gedrag, zoals pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie of machtsmisbruik.

Als jou iets dwarszit, is het goed om daar niet mee te blijven rondlopen. De vertrouwenspersoon kan met je meedenken over wat jij zou kunnen doen. Maar misschien is het ook al genoeg om je verhaal even kwijt te kunnen.

Zoals de naam al zegt: wat je bespreekt, blijft in principe tussen jou en de vertrouwenspersoon, het is vertrouwelijk. Alleen als de vertrouwenspersoon denkt dat het voor de veiligheid van jou of anderen belangrijk is dat het niet geheim blijft, dan is hij/zij verplicht dit ook bij de schoolleiding te melden. Dit zal de vertrouwenspersoon altijd eerst met jou bespreken, zodat je hiervan weet.

Wij hebben op school twee vertrouwenspersonen voor leerlingen: Hanneke Donker en Jacco Dankers.

Hanneke Donker hdonker@thomasakempis.nl      Jacco Dankers jdankers@thomasakempis.nl


Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie Assendorperdijk:
Assendorperdijk 55
8012 EG Zwolle