Landstede Groep

Vrijwillige ouderbijdrage

Van een excursie tot een sportdag, elk jaar organiseren we allerlei activiteiten. Om dit te kunnen doen, vragen we om een vrijwillige ouderbijdrage. Kom je pas volgend jaar bij ons op school? De vrijwillige ouderbijdrage van dit schooljaar vormt een goede richtlijn, maar kan wel wijzigen.

Vrijwillige ouderbijdrage leerjaar 1 2022-2023 
Vrijwillige ouderbijdrage leerjaar 2 2022-2023 
Vrijwillige ouderbijdrage leerjaar 3 2022-2023 
Vrijwillige ouderbijdrage leerjaar 4 2022-2023
Vrijwillige ouderbijdrage leerjaar 5 2022-2023
Vrijwillige ouderbijdrage leerjaar 6 2022-2023

De vrijwillige ouderbijdrage maakt het voor het Thomas a Kempis College sinds jaar en dag mogelijk om belangrijke extra activiteiten aan te bieden, die verdieping en waardevolle leerervaringen bieden. Het gaat bijvoorbeeld om excursies, kerstvieringen, uitwisselingen en (introductie) kampen. Leerlingen hebben baat bij dergelijke activiteiten en leren er veel van.

Vanaf 1 augustus 2021 regelt de wet dat alle leerlingen mee moeten kunnen doen met voorgeschreven schoolactiviteiten. Dit betekent dat ook de leerlingen waarvoor geen vrijwillige ouderbijdrage wordt betaald kunnen deelnemen aan alle activiteiten. Geen enkele leerling van het Thomas a Kempis College zal dan ook worden uitgesloten van deelname aan schoolactiviteiten. Om de educatieve, inspirerende en vooral ook leuke activiteiten te blijven organiseren, waaraan alle leerlingen kunnen meedoen, blijft (het voldoen van) de vrijwillige ouderbijdrage echter wel van groot belang. Hiermee kunnen we namelijk de leerlingen net die extra activiteiten aanbieden, die de leerstof verdieping geven en die waardevolle herinneringen creëren. Wanneer de vrijwillige ouderbijdrage door een (te) grote groep niet zal worden betaald, kan een school dergelijke activiteiten niet meer aanbieden. We zijn dan ook blij dat het overgrote deel van de ouders elk jaar vrijwillig bijdraagt, zodat we deze activiteiten niet hoeven te schrappen.

Stel je vraag

Contact

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Ons telefoonnummer: 088-8508505
Ons e-mailadres: info@thomasakempis.nl

Ons adres:
Thomas a Kempis College
Schuurmanstraat 1
8011 KC Zwolle

Locatie Assendorperdijk:
Assendorperdijk 55
8012 EG Zwolle